Zoeken naar naar een

Uw zoekactie voor naar een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Nice4u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Leuk warm maatje meer, letterlijk en figuurlijk...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Leuk warm maatje meer, letterlijk en figuurlijk...
gisteren
Joachim 29 jaar Antwerpen - Rumst
Cardate
Verzorgde jongeman van 30 is opzoek naar een knappe jongedame voor snelle pijpdate op carpool of ander beschut plekje.. Hoeft niet gratis :) enkel pijpen.. Lijkt het je wat? Laat maar iets weten dan! Groeten!  
gisteren
Sloeber 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Ons geheimpje
Ben je ook terug opzoek naar wat meer passie en liefde in je leven zonder dat je gezinssituatie veranderd.een vast iemand voor soms een leuke afspraak (date) te hebben in alle discretie. Ikzelf ben een man van 43j normale lichaamsbouw ( in relatie) opzoek naar iemand liefst ook in relatie.     
gisteren
myself 34 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
welke vrouw wil genieten
Dag dames, overtuigd dat dit de kans heeft van de lotto winnen maar ik waag toch eens mijn kans. Ik ben een 35-jarige hoger opgeleide man van 1m79 en 72 kg. Ik zou graag een FWB vinden om elkaar te verwennen. Wil je graag eens afspreken met een vrouwvriendelijke, attente, gemanierde man die ook nog eens hygiënisch en discreet is? Dan ben ik wat je zoekt. Ik hou ervan een vrouw te verwennen, te leren waar zij van geniet om dat te kunnen geven aan haar. Ik ben sportief maar niet gespierd, normaal geschapen en intiem geschoren. Ik heb ook een lekkere tong die weet wat te doen om te verwennen.. ;) Ik geniet van sensuele seks, lichamen tegen elkaar maar hoeft niet altijd vanilla te zijn.. als er iets in je zegt: dit maakt me warm, reageer dan zeker, ik bijt niet (tenzij je dat ergens graag hebt ;)) Ik zie uit naar reacties! Ik kijk niet naar leeftijd, wel naar niveau en verzorgd zijn. Tot hoors voor als je eens lekker wil genieten en niet behandeld wil worden als gebruiksvoorwerp..  
Tom 24 jaar Limburg - HASSELT
Welke dames of koppels hebben zin
Hey! Op zoek naar een leuke sportieve jonge gast? Veel is bespreekbaar! Interesse? Contacteer me..geile groetjes Tom  

Welke dames of koppels hebben zin
Tom 24 jaar Limburg - HASSELT
Welke dames of koppels hebben zin
Hey! Op zoek naar een leuke sportieve jonge gast? Veel is bespreekbaar! Interesse? Contacteer me..geile groetjes Tom  

Welke dames of koppels hebben zin
gisteren
bart 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
welk vrouwtje wil worden verwend
Ik kom eens zien hier naar een vrouw die eens een leuke en spannende massage wil van erotisch tot relax jij beslist uiteraard wat je wil. Ik heb daar zeker geen bijbedoelingen mee en ik kan jou heel discreet ontvangen. De bedoeling is dat je eens alles vergeet en zalig geniet van de massage. Ik ben een verzorgde man slank en zeer discreet. Heb je nog vragen of wil je graag komen genieten aarzel dan niet om een mail te sturen.  
gisteren
frank 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
warme zomer
ben geslaagd zakenman maar helaas in het sociale leven lukt het me niet om contact te hebben met dames hierbij ben ik op zoek naar een vrouw 30 tot 40 jaar om in het leven spannende momenten te beleven ben jij die uitzonderlijke dame die ook graag geniet contacteer me dan ciao  
gisteren
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10